Egely kerék

Egely-kerék vitalitásmérő

 

“Ez a készülék valószínűleg a legkomolyabb játék, vagy a legjátékosabb komoly dolog, amivel Ön valaha is találkozott.”

Ez az eszköz tízéves kutató-, fejlesztő munka eredményeként jött létre. A feltaláló, dr. Egely György gépészmérnök, több mint tíz éven át végzett intenzív kutatásokat a különleges energiaátadási folyamatok területén. Ennek egyik eredménye ez a többszörös nemzetközi díjas műszer, amely a világon egyedülálló.

A készülék fadobozban kapható, melyben kis könyv formájában részletes leírás is van.
Ára: 279 USD

Egely-kerék vitalitásjelző

 

Az Egely-kerék vitalitásjelző könnyű, hordozható eszköz, mellyel meggyőződhet arról, hogy akaratával, mentális erejével tárgyat mozgathat (kereket forgathat) anélkül, hogy hozzáérne, megfigyelheti, hogy mekkora távolságból képes ilyen hatást kifejteni, fejlesztheti koncentráló képességét, megtanulhatja mozgósítani energiáit, harmonizálhatja agyféltekéi működését, ha két kezével egyszerre forgat egy-egy kereket, megtanulhatja irányítani a testéből kiáramló energiát, tudatosan befolyásolni a kerék forgásirányát, gyakorolhatja az ellazulást (ha feszült, akkor a kerék nem, vagy csak kicsit forog), szórakozva fedezheti fel a testében rejlő energiát, tudatosítja mentális erejét.

Négy színben kapható: piros, fekete, aranysárga és ezüstszürke. (Piros kreatív karton ajándék csomagolásban.)

Ára: 14.990,-Ft

Megrendelhető az Egely Kft-től az egely@egely.hu e-mail címen, vagy a 06 23 450-787 telefonszámon (ha a rögzítőn üzenetet hagy, akkor adja meg azt a számot, ahol visszahívhatjuk, mert a rögzítő nem jelzi ki a hívószámot),

vagy partnerünk internetes áruházából a lenti gombbal.

Akció! Kiemelt!

Vitality pack

Rendelje meg Vitalitás Csomagunk, mely az összes terméket együtt tartalmazza, melyre szüksége lehet fittsége megőrzése érdekében.

Bioenergia és Vitalitásmérő Készülék